BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Підсумки конкурсу методичних розробок з предмета «Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика»

19 червня 2020 року на базі НМЦ ПТО у Тернопільській області відбулось засідання членів журі та підведені підсумки ІІ етапу обласного конкурсу методичних розробок серед викладачів предметів професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти .
Конкурс проведено з метою підвищення педагогічної майстерності викладачів предметів професійно-теоретичної підготовки, впровадження в навчальний процес сучасних форм і методів роботи, поширення педагогічного досвіду
Згідно з критеріями, висвітленими в Положенні про конкурс, члени журі оцінювали методичні розробки за розділами, визначеними структурою та вимогами щодо їх змісту.

У конкурсі прийняли участь ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну», ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі», ДНЗ «Підгаєцький професійний аграрний ліцей», ДНЗ «Почаївське ВПУ», ДНЗ «Чортківське ВПУ».
Відповідно до наказу НМЦ ПТО у Тернопільській області від 22 червня 2020 року № 11 «Про підсумки ІІ етапу обласного конкурсу методичних розробок з предмета «Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика » серед педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти переможцями конкурсу у номінації «Методичні розробки стосовно методики викладання предмета стали :

– Скочиляс Тетяна Леонідівна – викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі», методична розробка уроку « Приготування і подавання оригінальних коктейлів» ;

– Мацюк Світлана Михайлівна – викладача предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну», методична розробка уроку «Визначення та класифікація змішаних напоїв».

За участь в обласному конкурсі методичних розробок з предмета «Технологія приготування напоїв коктейлів та їх характеристика» нагороджені грамотами:
– Залуцька Надія Антонівна – викладача предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Підгаєцький професійний аграрний ліцей», методична розробка уроку «Технологія приготування безалкогольних змішаних напоїв»;
– Сухомлин Тетяна Михайлівна – викладач ДНЗ «Почаївське вище професійне училище»,методична розробка уроку « Технологія приготування групових змішаних напоїв»;
– Лапичак Наталія Богданівна – викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ « Чортківське ВПУ», опорні конспекти з теми «Характеристика супутніх компонентів для приготування змішаних напоїв».

Матеріали переможців конкурсу будуть розмішені на сайті НМЦ ПТО у Тернопільській області.
Вітаємо переможців конкурсу і бажаємо творчого натхнення, успіхів, здоров’я.
/105286691_284055909315580_2054428146779854976_n-1 /105601206_872469676572615_5371841472561517730_n

Про Administrator

Перевірте також

Снимок11

Обери свою професію!