BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Обласний огляд-конкурс кабінетів «Технології приготування борошняних кондитерських виробів»

Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 25.02.2020 р. № 47-од «Про проведення обласного огляду-конкурсу кабінетів «Технології приготування борошняних кондитерських виробів» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Тернопільської області у жовтні-листопаді 2020 року в області проведено огляд-конкурс кабінетів «Технології приготування борошняних кондитерських виробів в якому взяли участь 9 професійно-технічних навчальних закладів: ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», ДНЗ «Чортківське ВПУ», ДПТНЗ «Заліщицьке вище професійне училище», ДНЗ «Вишнівецький професійний ліцей” , ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну», ДНЗ «Почаївське вище професійне училище», ДНЗ «Скалатський ПЛ», ДНЗ «Бучацьке ПТУ», Лановецька філія ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».
До другого етапу конкурсу за рішенням журі були допущено 4 заклади професійної (професійної-технічної) освіти.
Роботу кращих лабораторій безпосередньо на місцях вивчало професійне журі :
Парій Ігор Степанович – секретар гільдії рестораторів Тернопільщини, голова журі (погоджено)
Члени журі
Жилан Ольга Миколаївна – методист НМЦ ПТО у Тернопільській області
Гураль Зоряна Василівна – викладач предметів професійно-теоретичної
підготовки Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі
Гладчук Оксана Петрівна – викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Галицького коледжу імені
В’ячеслава Чорновола (погоджено)
Члени журі відмітили належну організацію роботи кабінетів ДПТНЗ «Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», ДНЗ «Чортківське ВПУ», ДПТНЗ «Заліщицьке вище професійне училище», ДНЗ «Вишнівецький професійний ліцей» щодо навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення, удосконалення навчально-виховного процесу, підвищення рівня змісту навчання, впровадження інноваційних методів навчання, розвитку творчого потенціалу викладачів предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Кондитер».
Переможцями другого етапу обласного огляду-конкурсу кабінетів «Технології приготування борошняних кондитерських виробів» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Тернопільської області з професії «Кондитер» визнані та нагороджені:
– Дипломом І ступеня – кабінет ДНЗ «Чортківське ВПУ» (зав. кабінетом Садовська Н.І.);
– Дипломом ІІ ступеня – кабінет ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» (зав. кабінетом Лящинська О.П.);
– Дипломом ІІІ ступеня – кабінет ДПТНЗ «Заліщицьке вище професійне училище» (зав. кабінетом Шутурма Г.М.),
кабінет ДНЗ «Вишнівецький професійний ліцей» (зав. кабінетом Ломачевська Л.Л.).
Вітаємо переможців!!!

Про Administrator

Перевірте також

Без названия

“World Skills Ukraine”. Компетенція «Кулінарне мистецтво»

19 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ “ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся І етап ...