BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професії громадського харчування

20 травня 2021 року Навчально-методичним центром ПТО у Тернопільській області проведено семінар-практикум на тему «Шляхи удосконалення уроків виробничого навчання на основі використання інформаційних технологій та активних методів навчання».

Відкрив засідання директор ДНЗ «Шумське ПТУ» Куц Ф.П.

Жилан О.М., методист НМЦ ПТО, зосередила увагу учасників засідання на ролі професійних компетентностей в оновленні змісту підготовки фахівців сфери послуг.

Майстром виробничого навчання ДНЗ «Шумське ПТУ» Мельник Г.П. та викладачем географії Півень Н.В. проведено бінарний урок «Планета обідає: Франція, Німеччина, Китай, Грузія».

Козак Т.О. – методист ДНЗ «Шумське ПТУ» організувала виставку дидактичних та творчих робіт педпрацівників професії «Кухар, кондитер».

Жилан О.М. підвела підсумки обласного конкурсу методичних розробок уроків виробничого навчання з професії «Кондитер», вручила переможцям дипломи та грамоти.

Для учасників засідання проведено екотур «Симфонія Привілійського краю».
/IMG_5168 /IMG_5138

Про Administrator

Перевірте також

16

Обласна методична секція викладачів інформатики та інформаційних технологій

10 листопада 2020 року на платформі GOOGLE Навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, з використанням ...