BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Обласний конкурс методичних розробок уроків виробничого навчання з професії «Кондитер» серед педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Відповідно до листа Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області від
8 лютого 2021 року № 39, умов проведення обласного конкурсу методичних розробок, з метою підвищення педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання, впровадження в навчальний процес сучасних форм і методів роботи, поширення педагогічного досвіду в травні 2021 року проведено ІІ етап обласного конкурсу методичних розробок уроків виробничого навчання з професії «Кондитер» серед педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на який представлено 10 робіт із 10 закладів.
Розглянувши представлені матеріали, журі обласного конкурсу на кращу методичну розробку вирішило:
1.Нагородити переможців конкурсу у номінації «Методичні розробки стосовно методики викладання уроків виробничого навчання»:
Дипломом І ступеня
– Лазарчук Віру Іванівну, майстра виробничого навчання Державного професійно-технічного навчального закладу «Заліщицьке вище професійне училище», методична розробка уроку «Приготування тістечок і тортів».
Дипломом ІІ ступеня
– Кулинич Оксану Ярославівну – майстра виробничого навчання Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі», методична розробка уроку «Приготування масляних кремів»;
– Василюк Марію Михайлівну, майстра виробничого навчання Державний навчальний заклад «Чортківське вище професійне училище», методична розробка уроку « Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього».
Дипломом ІІІ ступеня
– Ільчук Ірину Костянтинівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»», методична розробка уроку «Приготування бісквітно-кремових тортів»;
– Волкову Надію Петрівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Почаївське вище професійне училище», методична розробка уроку «Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них».
2.Нагородити переможця конкурсу у номінації «Методичні розробки стосовно змісту освіти (навчальні посібники, довідники, тестові завдання, тлумачні словники тощо)»:
Дипломом І ступеня
– Тивонюк Наталю Богданівну – майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну», методична розробка «Словничок кондитера».
3.Нагородити грамотами майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які взяли участь в обласному конкурсі методичних розробок уроків виробничого навчання з професії «Кондитер»:
– Гуцало Аллу Петрівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Вишнівецький професійний ліцей», методична розробка уроку «Приготування бісквітного тіста та виробів з нього»;
– Березу Олександру Теофілівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Бучацьке професійно-технічне училище», методична розробка уроку «Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього»;
– Загоруйко Наталю Іванівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Скалатський професійний ліцей», методична розробка уроку «Приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього»;
– Гриб Світлану Степанівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей», методична розробка уроку «Приготування Великодньої паски від бабусі».
Вітаємо переможців!
/191011433_2052761964862242_7934698695786969964_n.

Про Administrator

Перевірте також

DSC_0374

ІІ етап конкурсу фахової майстерності з професії “Штукатур”

Відповідно до наказу управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації від 22.03.2021р. №48/01-07 «Про організацію і ...