BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сфери послуг (громадське харчування)

29 листопада 2021 року на базі ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сфери послуг (громадське харчування). Тема семінару-практикуму «Інноваційна діяльність як умова підвищення рівня професійної компетентності педагога закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Чашка Марія Теодорівна, директор ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» привітала учасників семінару, побажала плідної роботи, окреслила пріоритетні завдання навчального закладу на навчальний рік.
Висококваліфікованого робітника може підготувати лише досвідчений майстер виробничого навчання. Тому, для забезпечення професійного росту педпрацівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти, необхідно вдосконалювати набуті та оволодівати новими компетенціями в межах професійної діяльності, розвивати цифрову компетентність, наголосила керівник обласної методичної секції – Ольга Жилан.
Презентацію сучасного технологічного обладнання для закладів професійної освіти здійснила директор фірми «Profi kitchen» Ірина Сидій.
Шеф-кухар ресторану «За склом», Микола Цепенюк (випускник ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі») провів майстер-клас з приготування курки су-від під вершковим соусом на основі сиру дор-блю зі складним гарніром (пюре зі шпінату, брокколі, моркви бебі, мікрогріну). За технологією су-від продукт готується в вакуумному пакеті, зануреному в воду з тривалим низькотемпературним нагріванням.
Марія Костельна (приватний підприємець, випускниця ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі») продемонструвала присутнім оздоблення мусових тістечок дзеркальною глазур’ю, яка готується на основі інвертного сиропу з додаванням харчових барвників.
Ніна Дума, викладач ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі», поділилася досвідом практичного використання інтернет-ресурсів для викладання предметів професійно-теоретичної підготовки.
/262906611_1343063572816973_1616415298824811092_n /261477651_1343063792816951_6839903557833538706_n
/262902965_1343063909483606_7220325208329123486_n /262999509_1343064542816876_2365050019638541539_n

Про Administrator

Перевірте також

зображення_viber_2021-12-02_09-56-41-576

Семінар для інженерів та викладачів охорони праці

30 листопада 2021 року на базі НМЦ ПТО у Тернопільській області відбувся семінар для інженерів ...