21 грудня 2021 року проведено онлайн-засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сфери послуг (громадське харчування)у формі семінару-практикуму на тему «Особливості сучасного обслуговування клієнтів в закладах громадського харчування».
Модератор засідання Ольга Жилан, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.
В ході семінару-практикуму Садовська Надія Ігорівна, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Чортківське ВПУ», цікаво презентувала новітні тенденції кулінарного мистецтва.
Інна Ленчишин та Леся Стець,випускники даного навчального закладу, поділились досвідом декорування тортів та приготування шоколадних цукерок.
Маркіна Ірина Генадіївна, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Чортківське ВПУ», розповіла присутнім про організацію роботи завідувача кабінетом щодо оновлення та поповнення комплексно-методичного забезпечення предмета «Устаткування закладів харчування».
Про впровадження ДС «Кухар» в навчальний процес та створення критеріїв оцінювання для кожного навчального модуля з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки наголосила Жилан Ольга, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.
Щиро дякуємо всім виступаючим та учасникам заходу за конструктивну, плідну діяльність та активну співпрацю.
Перевірте також
Навчальний вебінар з підготовки водіїв колісних транспортних засобів
19 вересня 2022 року на базі Тернопільської автомобільної школи Навчально-методичним центром ПТО у Тернопільській області ...