3 травня 2022 року на платформі GOOGLE Навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, з використанням додатку MEET, проведено засідання творчої групи педагогічних працівників професій сфери громадського харчування з питань впровадження освітньої програми СП(ПТ)О.5122.І.56.10-2021 з професії «Кухар».
Модератор засідання Ольга Жилан, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.
В роботі взяли участь члени творчої групи:
Скочиляс Т.Л.– викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі»;
Садовська Н.І. – викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДНЗ «Чортківське ВПУ»;
Пясечна О. З. – викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДНЗ «Тернопільський центр ПТО»;
Канівець Н.В.- викладач предметів професійно-теоретичної підготовки, ДНЗ «ТВПУ технологій та дизайну».
На засіданні зроблено розподіл годин за результатами навчання, визначено перелік та назви предметів загально-професійної, професійно-теоретичної підготовок та предмети, які вільно обираються. Творчою групою педагогів продовжується робота з розробки плануючої документації відповідно до Державного стандарту.
Ольга Жилан, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області, підготувала методичні рекомендації щодо проведення ДКА з професій громадського харчування та оформлення дипломних робіт в умовах воєнного стану.
Перевірте також
Засідання творчої групи педагогічних працівників професій сфери громадського харчування
26 cерпня 2021 року на платформі GOOGLE Навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, з використанням ...