19 травня 2022 року проведено онлайн-засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій сфери послуг (громадське харчування).
Модератор засідання Ольга Жилан, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області. В засіданні взяли участь викладачі предметів професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання закладів ЗП(ПТ)О.
Ольга Жилан розповіла учасникам про впровадження ДС професійної освіти з професії кухар на компетентнісній основі в навчальний процес, організацію закінчення навчального року в умовах воєнного стану, а також детально проінформувала учасників засідання про розроблені «Методичні рекомендації щодо проведення державної кваліфікаційної атестації з професій: кухар, офіціант, бармен, кондитер, пекар та оформлення дипломних робіт в умовах воєнного стану», підсумувала результати обласного конкурсу методичних розробок уроків з предмета технологія приготування та характеристика змішаних та гарячих напоїв.
Ірина Маркіна, викладач ДНЗ «Чортківське ВПУ», презентувала матеріали з досвіду організації та проведення лабораторно-практичних робіт з предмета устаткування ПГХ.
Щиро дякуємо всім учасникам заходу за конструктивну діяльність, активну співпрацю.
Перевірте також
Засідання обласної методичної секції викладачів математики
11 листопада 2021 року на базі ДПТНЗ “Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму” ...