Методичні розробки Законодавча база та основні недоліки в роботі служби охорони праці Методичний збірник “Роль бібліотеки професійно-технічного навчального закладу в житті учня” Методичні рекомендації “Використання інтерактивних технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки з професій громадського харчування” Методичні рекомендації “Сучасні технології навчання – професійне зростання та творчий пошук” Методичні рекомендації “Організація роботи методичних комісій професійно-технічних навчальних закладів” Методичні рекомендації щодо проведення державної кваліфікаційної атестації з професії “Кухар, офіціант, бармен” Методичні рекомендації щодо проведення кваліфікайних (пробних) робіт з професії “Кухар IV розряду” Інструкції з виконання лабораторно-практичних робіт (кулінарна характеристика страв) Методичні рекомендації з використання тестового контролю при підготовці кваліфікованих робітників професій громадського харчування 2015-06-03 Administrator